Recensies

Bekijk hier enkele reacties van eerdere bruidsparen:

 

Bruiloft Anouk en Chris 2019 Biesenhof Geleen

We willen jullie nogmaals bedanken voor het mooie feest! We hebben een superdag gehad en een knallend feest ter afsluiting van een onvergetelijke dag, we hebben genoten! We hebben veel mooie complimenten gekregen over de muziek.


Bruiloft Elisa en Daan 2019 Grote Hegge Thorn

De contacten voorafgaand aan onze bruiloft verliepen soepel.
Ze namen van tevoren zelf contact op met de feestlocatie om het een en ander te regelen.Tijdens de feestavond werd er perfect op het publiek ingespeeld.
Kortom: een echte aanrader, bedankt voor de goede zorgen!


Bruiloft Manon en Jelte 2019 Pompgebouwen Brunssum

Vorig jaar op de bruiloft van een vriendin kwamen we voor de eerste keer in aanraking met Drive-in Show Ralph & Sjoerd. Voor ons was eigenlijk meteen al duidelijk dat we hen ook graag op onze bruiloft wilde! Dus een kaartje gevraagd en niet lang daarna een gesprek gepland. Het contact was fijn, er was niet veel nodig om duidelijk te maken hoe onze avond er muzikaal uit zou moeten zien. Vlak voor de bruiloft nog de laatste puntjes op de i gezet en 19 oktober was het eindelijk zover! Ze hebben mede onze dag tot een onvergetelijke dag gemaakt! De muziekkeuze sloot perfect aan op onze wensen, er werd rekening gehouden met de wensen van de gasten en de mooie lichtshow maakte het geheel af! Een topavond waar we nog met heel veel plezier naar terugkijken!


Bruiloft Jessamy en Peter 2019 Huis den Deijl Breda

Wij hebben een top bruiloftsfeest gehad!

Sjoerd denkt voorafgaand aan de bruiloft graag met je mee om het een topfeest te maken en is goed en snel bereikbaar, dat vonden wij erg prettig. Ook kwam hij bij ons langs om kennis te maken, en onze wensen te bespreken, top!
Voorafgaand aan de bruiloft heeft hij contact opgenomen met de locatie betreft het klaarzetten van alle spullen en de soundcheck enzovoorts. Daar hebben wij ons op de bruiloft geen moment mee bezig hoeven houden, en alles stond er super bij toen wij de feestzaal in kwamen! Licht en geluid waren perfect. We hebben een top avond gehad, en de sterren van de hemel gedanst!

Sjoerd, bedankt!


Bruiloft Romy en Ludo 2019 Landgoed Overstehof Landgraaf

Hoi Sjoerd, via deze weg willen we jullie bedanken voor een geweldig feest!

Jullie zijn super! Groetjes Ludo & Romy


Bruiloft Jenny en Jelle 2019 't Zaelke Tegelen

Dankzij Drive-in Show Ralph en Sjoerd hebben wij een fantastisch feest op onze trouwdag gehad. De beide heren voelden goed aan welke muziek op welk moment gedraaid moet worden en stemmen dit goed af met de feestgangers. We hebben de hele avond lekker gedanst en gefeest. De stemming zat er goed in en de sfeer was geweldig. Ook het contact en de afstemming van te voren was perfect! Zoek je een goede en betaalbare DJ zoekt voor je bruiloft? Niet verder zoeken, vraag Drive-in Show Ralph en Sjoerd! 


Bruiloft Carmen en Tom 2019 Kasteel Groot Buggenum Grathem

Bedankt voor de ontzettend leuke muziek op onze bruiloft! Iedereen kwam goed los en meerdere mensen hebben nog gevraagd naar jullie.


Bruiloft Nicolle en Steven 2019 Stadbroekermolen Sittard

Super bedankt voor het geweldige feest gisteravond, dikke 10!


Bruiloft Sharon en Martijn 2019 Auberge de Smockelaer Slenaken

Dankjewel voor de geweldige feestavond! Het was een fantastich feest, we hebben van begin tot eind enorm genoten!


Bruiloft Laura en Mitch 2019 Schinvelder Hoeve Schinveld

Wij zijn meer dan tevreden over de geleverde service. Goede en duidelijke afspraken en gesprekken vooraf. Niets was te gek en alles was mogelijk. De combinatie van DJ en saxofonist J-Sax was in één woord top. Super gespeeld en een ontzettend aardig en sympathieke man.


Bruiloft Peggy en Freek 2018 Thiessen Wijnkoopers Maastricht

Dank voor de geweldige avond. Goede muziek, verlichting was top en zeer passend. Wij hebben genoten, hartelijke groeten!


Bruiloft Robin en David 2018 Auberge de Rousch Heerlen

We zijn ondertussen weer bijgekomen van een mooie dag. We willen jou en de saxofonist heel erg bedanken voor de geweldige avond! Iedereen heeft alleen maar vol lof en enthousiasme gereageerd op de muziek.


Bruiloft Suzanne en Tim 2018 GaiaZoo Kerkrade

Bedankt voor de super avond en goede muziek.We hebben genoten en het was een top feestje!


Bruiloft Stefanie en Luc 2018 SED 's Gravenmoer

Enorm, enorm bedankt, we hebben genoten! Jullie hebben de muziek echt heel goed uitgekozen en we zijn jullie enorm dankbaar. Goede afwisseling, met lekkere dansnummers.


Bruiloft Frank en Anne 2018 Kasteel Daelenbroeck Herkenbosch

Wij hebben echt een fantastische avond gehad, mede door jullie perfecte invulling qua muziek. Iedereen van jong en oud heeft heerlijk kunnen dansen en waren allemaal zeer positief. Jullie hebben heel erg goed naar onze wensen geluisterd en tot de laatste dag waren aanpassingen geen probleem, echt TOP! Nogmaals bedankt voor de geweldige avond!


Bruiloft Christa en Julio 2018 Biesenhof Geleen

Onze bruiloftsfeest was goed geslaagd. We hadden een divers publiek waarbij het soms lastig is af te tasten wie wat leuk vindt. Van onze gasten kregen we goede reacties terug dat ze zich goed hadden vermaakt en de dansvloer is, ondanks de warmte, goed bezet gebleven. Zelfs de kleintjes hadden aan het begin van het feest hun K3 dans kunstjes laten zien. Nogmaals super bedankt voor alles!


Bruiloft Carina en Jean-Pierre 2018 Koetshuis Kasteel Rijckholt

We hebben een leuke en gezellige avond gehad. Iedereen heeft zo zijn genre gehad en er waren altijd wel mensen aan het dansen. Top dus! Super bedankt voor de gezellige avond!


Bruiloft Sanne en Bart 2018 Kasteelhoeve de Grote Hegge Thorn

We hebben een topfeestje gehad! Hartstikke bedankt voor de avond. Toen we eenmaal begonnen met dansen zijn we niet meer gestopt! Helaas ging het allemaal veel te snel voorbij... We had the best time ever!


bruiloft Nadia en Roy 2018 Kasteel Doenrade

We hebben geweldig genoten van jullie muzikale invulling tijdens onze grote dag! Jullie openingsdans mix en vader-dochterdansmix waren perfect! Wat ik en mijn man gewoon super vonden is hoe jullie het publiek aanvoelden en daarmee de sfeer er goed in hielden! Dankjewel voor de onvergetelijke avond! Zelfs het laatste uurtje, toen alleen de 'harde kern' van vrienden over was en de muziek een tandje harder ging was geweldig!


Bruiloft Dieuwke en Frank 2018 Kumulus Maastricht

Sjoerd en team hebben met de Wedding DJ Show ervoor gezorgd dat ons trouwfeest top was! Het fijne is dat zij goed naar onze wensen hebben geluisterd, open stonden voor ideeën en precies op het goede moment de juiste nummer inzetten waardoor de dansvloer continu vol stond. Dit resulteerde in een erg spontane avond die voor iedereen gezellig was, jong en oud!


Bruiloft Melanie en Jozua 2018 Café de Hook Weert

Wat hebben wij een topavond gehad, mede dankzij jullie! Petje af voor jullie flexibiliteit tot op de dag van de bruiloft. Al onze verzoekjes werden gedraaid en jullie hebben er echt een mooi muziek en lichtspektakel van gemaakt. Vooraf een bezoekje gehad om alle wensen te bespreken waarbij echt alles mogelijk was. We hebben alleen maar positieve reacties gehad van de gasten over de heerlijke muziek. Nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke avond!


Bruiloft Vera en Antoine 2017 Kasteel Groot Buggenum

Omdat wij op 9 september 2017 gingen trouwen hebben we Sjoerd en Ralph gevraagd om ons te helpen er een fantastisch feest van te maken. Dit is voor 100% gelukt! Sjoerd en Ralph voelden perfect aan welke hitjes goed vielen bij de gasten en daardoor zijn alle voetjes van de vloer geweest. Van jong tot oud, iedereen deed mee. Ze hadden een mooi DJ meubel met bijbehorende lichtshow bij zich wat het beeld compleet maakte. Wij hebben ons geen moment zorgen gemaakt of het allemaal wel goed zou lopen. Kortom, mede dankzij Drive-in Show Sjoerd en Ralph is het een gedenkwaardige avond geworden. Gelukkig hebben we de foto’s nog!


Bruiloft Laura en Jarno 2017 Veenderhoeve De Klomp

6 Oktober 2017 was onze dag. Dankzij jullie hebben wij echt een knalfeest gehad! Ook hebben jullie de muziek voor de openingsdans voor ons geregeld. Dit was ook super gedaan en hierdoor kwamen de voetjes gelijk van de vloer. Heel erg bedankt!!


Bruiloft Nicole en Mark 2017 't Sjtaaterhoes Kerkrade

En dan was het eindelijk 16.09.2017! Onze grote dag... één van de wensen was om er een groot feest van te maken waar iedereen vanaf min 1 kon genieten! Dit hebben jullie zeker waar gemaakt! Na de openingsdans stond iedereen op de dansvloer en zijn er ook niet meer af gegaan! Super bedankt voor de mix van onze openingsdans & de super muziek tijdens onze feestavond! Jullie zijn een top team met een hele goede service!!


Bruiloft Astrid en Marilza 2017 't Kastielke Heerlen

Vrijdag 1 september zijn we getrouwd en dankzij de geweldige muziek die jullie op deze avond verzorgden was het voor ons en onze gasten een onvergetelijke geweldige avond. Dank jullie wel, jullie zijn top!


Bruiloft Anne en Laurens 2017 Kasteel Groot Buggenum

Na een middag die al niet te overtreffen was hebben Ralph en Sjoerd de avond zeker net zo bijzonder gemaakt. Een goede afwisseling van muziek die zorgde ervoor dat jong en oud op de dansvloer aanwezig waren en vooral bleven! Goed geluid en mooie verlichting en dat voor een acceptabele prijs. Tevens het gesprek vooraf hebben wij als erg prettig ervaren. Hierbij werd goed geluisterd naar onze wensen. Kortom, ga vooral zo verder zodat veel mensen van jullie DJ duo kunnen genieten!


Bruiloft Yvette en Falko 2017 Kasteel Wittem

We kunnen terugkijken op een hele mooie dag met allemaal fijne mensen. 
We hebben genoten van jullie muzikale invulling, ook al was de feestavond korter dan gepland door het uitgelopen diner. De dansvloer is de hele avond goed gevuld geweest en iedereen heeft zich goed geamuseerd. 


Bruiloft Kristel en Roel 2017 De Busjop Heythuysen

Wat een onvergetelijke dag was het vrijdag! We willen jullie ontzettend bedanken voor het verzorgen van muziek en licht die avond. Alles klopte. We hebben alleen maar positieve reacties op de muziekkeuze en de opbouw van de avond gehad. Nogmaals hartelijk dank!


Bruiloft Miriam en Edie 2017 Gemeenschapshuis Heksenberg Heerlen

Via deze weg willen wij Sjoerd bedanken voor de fantastische muziek tijdens onze bruiloft op 07-07-2017! Hij voelde heel goed aan waar onze gasten behoefte aan hadden en nog een heel speciaal bedankje voor het Ajax-kwartiertje. We hebben genoten. Mede door jullie was ons feest onvergetelijk. Nogmaals dank jullie wel!


Bruiloft Sandra en Gino 2017 Beachclub Degreez Panheel

We willen je nog even bedanken! Mede dankzij jullie hebben we een geweldig toffe avond gehad. Hij kwam wat moeilijk op gang maar dat werd later helemaal goed gemaakt. Thanks!


Bruiloft Zuzia en Sjoerd 2017 café-zaal Soranus Boukoul

Hey DJ's, wij zijn inmiddels bijgekomen van een fantastische bruiloft. De muziek en verlichting waren super en jullie hebben het perfect gedaan met de spellen tussendoor. Bedankt voor de fijne avond!


Bruiloft Marieke en Jeroen 2017 Galerie de Hoeve Venlo

Wij hebben een top dag gehad ! Van begin tot het eind, de muziek, sfeer verlichting was echt geweldig! Kon niet beter.. We willen je hartelijk bedanken en zouden iedereen aanraden om jou te boeken!


Bruiloft Jeanine en Pieter 2017 Biesenhof Geleen

Als je trouwt wil je natuurlijk een fantastisch feest. Sjoerd heeft bij ons gezorgd voor een goede balans in de muziek. Ze voelden het publiek goed aan, en maakte er een mooi feest van. We hebben er van genoten!


Bruiloft Lotte en Niels 2016 Hompesche Molen Stevensweert

We hebben enorm nagenoten van de hele dag, het avondfeest was het hoogtepunt. Bedankt voor de foto's. We hebben zelf ook een aantal foto's en een paar leuke filmpjes waar goed te zien is dat iedereen los gaat op jullie muziek. We zijn erg tevreden over het hele proces van elkaar leren kennen en afspraken maken. Erg prettig dat je aan huis komt en ook dat we op de dag zelf ons nergens zorgen over hoefde te maken: Alles stond klaar toen het feest nog moest beginnen. De muziek werd goed geclusterd en sloot ook goed op elkaar aan.  Mochten we ooit nog een feestje geven dan zullen we zeker aan jullie denken.


Bruiloft Inga en John 2016 Lounge 44 Herten

Heel hartelijk bedankt voor jullie te gekke bijdrage aan ons feest! 
We hebben ontzettend genoten, mede dankzij jullie.


Bruiloft Carlijn en Guy 2016 De Pastory Cadier en Keer

Hartelijk dank voor de fantastische avond afgelopen vrijdag. Wij hebben heel veel complimenten ontvangen over jullie! Voor ons was het een onvergetelijke avond. Mede dankzij jullie! 


Bruiloft Stephanie en Miranda 2016 Gemeenschapshuis Heksenberg Heerlen

Wij hebben onze trouwdag als heel bijzonder ervaren en precies zoals we dat graag hadden gewild. Van het begin tot het eind was het super! Wij waren erg blij met onze keuze om door jullie de muziek te laten verzorgen. Er was zeker rekening gehouden met onze voorkeuren waardoor er altijd mensen op de dansvloer stonden en dat was ons doel. De muziek paste perfect bij ons waardoor we ons erg vermaakt hebben en zeer positieve reacties hebben gekregen van onze gasten. Naast de muziek hebben we het absoluut als een sfeermaker ervaren dat we het uitgebreide lichtpakket hebben gekozen. Deze zorgde voor de ambiance zoals wij deze hebben willen creëren. Het was een super feest! Heel hartelijk bedankt voor de bijdrage aan ons trouwfeest!


Bruiloft Simone en Ramon 2016 't Zaelke Tegelen

Bedankt voor de foto's. En ook vooral voor het geweldige feest. 
De muziek was uitstekend, precies wat we voor ogen hadden. Hierdoor hebben we ook erg genoten van het feest. De verlichting was ook goed, dat maakte de zaal helemaal af. Wij vonden het erg prettig dat we van te voren nog een vragen lijst hadden gekregen over de muziek en deze nog doorbesproken hadden. Verder hebben wij geen opmerking. Het was gewoon super! Mochten wij nog in de toekomst een dj nodig hebben, zullen wij aan jouw denken. Wij zullen jouw ook zeker voordragen bij andere! 


Bruiloft Kim en Thijs 2016 in Reuver

Nogmaals dank voor de GE-WEL-DIGE avond muziek!
We hebben echt alleen maar lovende reacties over jullie gehad.


Bruiloft Saskia en Timo 2016 Kosterie Maasbracht

We willen je nog graag bedanken voor de goede muziek en sfeer die je maakte op ons trouwfeest! Iedereen heeft ervan genoten en je stelde goed bij met het publiek! Zonder jou was het een stuk minder gezellig geweest en was er een stuk minder gedanst!


Bruiloft Karin en Dennis 2015 Kasteel Limbricht

We vonden het een geweldige avond! Bedankt!!! Vanuit onze gasten hebben we ook veel positieve reacties ontvangen over de muziek en lichtshow van Drive-in Show Ralph en Sjoerd. Mede door de invulling van muziek en lichtshow een geweldige feestavond gehad! Met onze wensen in het kennismakingsgesprek werd uitstekend rekening gehouden. Super, zeker een aanrader voor een geslaagd feest!


Bruiloft Samantha en René 2015 De Pastory Cadier en Keer

Het feest was super! Wij hebben enorm genoten. We hebben veel complimenten van de gasten gekregen over de muziek.


Bruiloft Chantal en Edwin 2015 Beachclub Degreez Panheel

Hoi Sjoerd, wat zijn we blij dat we jullie gevraagd hebben om op onze bruiloft te draaien! Super goed gedaan, voor ons was het helemaal goed en we horen alleen maar complimenten voor jullie om ons heen. Bedankt!


Bruiloft Marisa en Peter 2015 in Maria-Hoop

Hallo Ralph en Sjoerd, Wij willen jullie graag bedanken voor de hele mooie avond. Ze zeggen dat de DJ's het feest maken en in dit geval hebben de heren ons het feest van ons leven bezorgd. Ze wisten precies wat het publiek wou horen en daarop in te spelen. interactie was precies genoeg, niet teveel niet te weinig. Wij zullen jullie zeker adviseren bij anderen.Nogmaals bedankt!


Bruiloft Mariska en Lucas 2015 Party-Hoeve De Geer Horn

We hebben een fantastische bruiloft gehad waarbij de DJ goed heeft geluisterd naar onze wensen die we van tevoren hadden aangegeven en goed inspeelde op de gasten tijdens het feest zelf. Ook de interactie met de gasten was erg leuk (hij wist al snel een paar namen).


Bruiloft Priscilla en Geert 2015 Kosterie Maasbracht

We hebben echt een super avond gehad.
Je hebt echt een super show gegeven.
De muziek was top, leuk gevarieerd en super geluid!
Het licht was super en was meer dan verwacht!


Bruiloft Maureen en Ronnie 2015 Restaurant Flavours Weert

Het feest was super, net als de rest van de dag.... onvergetelijk!
Drive-in Show Ralph en Sjoerd waren goede DJ's met een professionele instelling en oog voor goede service. Ze nemen de moeite om net iets extra's te doen voor de klant! Denk hierbij aan een openingsdans samenstellen en extra moeite nemen om een heuse disco bal op locatie op te hangen! Goede muziekkeuze tijdens het feest waarbij ze rekening houden met de klant en vooraf goed afstemmen wat wel en niet gedraaid mag worden. Meerdere complimenten gehad van gasten tijdens en na het feest, het was helemaal top!


FJ Design