De beste allround Drive-in Show voor jullie bruiloft

De mooiste dag van jullie leven

 

Jullie bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van jullie leven worden en jullie willen dan ook niets aan het toeval over laten. De jurk, de trouwauto, de bloemen, de feestlocatie, alles is al geregeld maar wat doen jullie qua muziek? Wordt het een band, of toch een DJ voor jullie bruiloft?

 

Na het "ja-woord" en het diner willen jullie natuurlijk een fantastisch feest waar nog lang over wordt nagepraat! Met Drive-in Show Ralph en Sjoerd zijn jullie verzekerd van een professionele en ervaren drive-in show met de beste muziek voor jong en oud, een sublieme geluidsinstallatie en de modernste LED lichtshows.

 

Omdat geen enkele bruiloft hetzelfde is, worden van te voren jullie persoonlijke wensen uitvoerig besproken. Welke muziek moet er bijvoorbeeld absoluut gedraaid worden op jullie bruiloft en welke plaatjes mogen absoluut niet klinken door de luidsprekers? Ook de grootte van de geluidsinstallatie en lichtshow wordt afgestemd op jullie persoonlijke wensen en de grootte van de locatie. Enkele recente foto's en video's staan bij onze impressie.

 

Willen jullie nog net iets extra's toevoegen aan de toch al complete drive-in shows, kijk dan eens bij onze sfeer opties. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken in een persoonlijk gesprek of download alvast onze folder.

 

 

 

 

Weddingshow met DJ Booth Steigerhout

 

Weddingshow met DJ Booth Chesterfield

 

FJ Design