De goedkope en professionele bruiloft DJ van Midden Limburg

Uw bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van uw leven worden en u wilt dan ook niets aan het toeval over laten. De jurk, de trouwauto, de bloemen, de feestlocatie, alles is al geregeld maar wat doet u qua muziek? Wordt het een band, of toch een DJ voor uw bruiloft? De DJ's van Drive-in Show Ralph en Sjoerd zijn, ten opzichte van een band, een goedkoop en professioneel alternatief voor uw bruiloft in Midden Limburg.

 

Na het "ja-woord" en het diner wilt u natuurlijk een fantastisch trouwfeest waar nog lang over wordt nagepraat! Met de DJ's van Drive-in Show Ralph en Sjoerd bent u verzekerd van een professionele en ervaren drive-in Show met de beste muziek voor jong en oud, een sublieme geluidsinstallatie en de modernste LED lichtshows. Omdat geen enkele bruiloft hetzelfde is, worden van te voren uw wensen uitvoerig besproken, of het nu een bruiloft is in een romatisch kasteel, een hippe beachclub of trouwen in de eigen tuin. 

 

Neem vrijblijvend contact op met Drive-in Show Ralph en Sjoerd om de mogelijkheden voor uw bruiloft in Midden Limburg te bespreken in een persoonlijk gesprek.

FJ Design